ADANA / SEYHAN - Seyhan Borsa Anadolu Lisesi

03224571926
GAZİPAŞA MAHALLESİ BORSA CADDESİ NO 3 SEYHAN / ADANA
Vizyon
Milletimizin değerlerinden ve hedeflerinden yola çıkarak öğretmenlerin rehberliği ve öğrencilerimizin çalışmalarıyla bilim ve teknolojinin imkânlarını kullanarak bilimde, sanatta, edebiyatta ortaya koyduğu proje ve çalışmalarla ülkemizi daha ileriye taşıma misyonunu sürekli canlı tutan bir okul olmak.
Misyon
Okuyan, sorgulayan, özgür düşünen, teknolojik gelişmelere açık ve bunu daha ileriye taşıyabilecek bir vizyona sahip, millî ve manevi değerlere bağlı, hakkı ve adaleti üstün tutan, kendini milletini ve insanlığı yaşatmaya adamış, insanlığın sorunlarına çözüm arayan, kültürel değerlerini yaşayan ve yaşatan, Türkçe’yi iyi kullanabilen, farklı kültür ve düşüncelere saygılı, duygudaşlık (empati) kurabilen, iletişim ve problem çözme becerisi gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, sürekli kendini yenileyen, yabancı dil öğrenmenin bilincini taşıyan, medya okuryazarı olan, bilişim teknolojilerini kullanabilen, tarihinden ve inancından aldığı güçle geleceği kurgulayan bir nesil yetiştirmek.
DOĞALGAZ KALORİFER SİSTEMİ
GAZİPAŞA MAHALLESİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
SEYHAN İLÇE MERKEZİNDE BİR OKULDUR.ÖZEN DOLMUŞLARI,METRO,BELEDİYE OTOBÜSÜ OKULUMUZUN YAKININDAN GEÇMEKTEDİR.
549 ÖĞRENCİMİZ BULUNMAKTADIR